İŞİMİZ TEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA AÇILABİLECEK KURSLAR HK.

Sayın Üyemiz

T.C. Burdur Valiliği İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Odamıza gönderilen, E-29833408-604.01.01-94211087 Sayı,  12.01.2024 tarih ve  "İşimiz Temiz Projesi" Konulu yazısında;

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve OPET Petrolcülük A.Ş. arasında imzalanan İşimiz Temiz Projesi İş Birliği Protokolü kapsamında ulaşım, yeme-içme ve konaklama sektöründeki mikro işletmeler için hijyen eğitimi kurslarının işbirliği halinde açılabileceği ilgi yazı ile bildirilmiştir. Yazı ekinde sunulan formlara esas olmak üzere bilgilerini İl Millî Eğitim Müdürlüğü'ne ulaştırması halinde ilgili kurslar planlanabilecektir.

EKLER:
İlgili Yazı