YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ YUSUF KEYİK HALKIN SESİ PROGRAMINA KONUK OLDU

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, Gazeteci Hasan Güraksu'nun yönetmenliğinde, sosyal medyada canlı yayın üzerinden yayınlanan Halkın Sesi programına konuk oldu.
Başkanımız Yusuf Keyik, Gazeteci Hasan Güraksu'nun ve yayına katılan izleyicilerin sorularını yanıtladı.

Başkanımız Yusuf Keyik, programda; pandemi süreci ve sonrasında sanayicinin durumu, imalat sektörü, üretim, gıda ve hizmet sektörlerinin bu süreçteki faaliyetleri, üyelerimizin bu süreçte yaşadığı sorunlar ve bu sorunların çözümü için yaptığımız çalışmalar, enflasyon artışı ve zamların mikro ölçekli işletmeler etkisi, girdi maliyetlerinin artması, Burdur'daki Sanayi Sitesi ve OSB'lerdeki güncel gelişmeler, MTAL'lerin son yıllarda önem kazanması ve İŞGEM'in misyon ve vizyonu, üyelerimiz için verdiğimiz eğitimler, ekmek fiyatları, kapanan değil açılan fabrikalar, Burdur milletvekilleri ve bürokratlarıyla koordinasyonlu çalışmalar ve hizmetler, Odamızın her bir siyasi partiye eşit mesafede olması, Burdur'da yüksek öğretime verilen önem ve sanayideki ara eleman konusu, MTAL öğrencileri için düzenlediğimiz Kariyer Günleri programımız, CNC kursları, Mesleki Eğitim Merkezleri, BAKA ve MAKÜ iş birliğindeki faaliyetlerimiz, yatırımlar, şehir ekonomisi, Burdur'un ihracat ve ithalat rakamları ile ihracat fasılları hakkında detayların yanı sıra Burdur'un ticaret ve sanayi hayatındaki diğer konu başlıkları hakkında değerlendirmelerde bulundu.