Skip to main content

Yıldız Silah Nürnberg'deki Fuarın Gözdesiydi

Şehrimizde Burdur Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Yıldız Silah Sanayi 13 yıldır katıldığı av silahları fuarında, yeni başarılar elde etti.

Geçen yıl İngiltere'de düzenlenen 'En İyi Av Tüfeği Yarışması'nda, SPZME 410 Modeliyle büyük bir ödül kazanan Yıldız Silah, bu yıl da Almanya'nın Nürnberg eyaletinde her yıl düzenlenen IWA hafif av silahları fuarına katıldı. Fuar'a 13 yıldan bu yana aralıksız katılan Yıldız Silah, yeni modeller ve yeni teknolojiler ile ürettiği yeni av silahlarını da fuarda tanıttı.

İlimizin önde gelen, ihracat başarılarıyla dikkat çeken Yıldız Silah Sanayi yönetim kurulu Başkanı Adem Kuzu yaptığı açıklamada; "firma olarak bu fuara 13 yıldan bu yana katılıyoruz. Bugün Burdur'dan dünyada 55 ülkeye 45 ayrı modelde ihracat gerçekleştiriyoruz. Her yıl ihracat yaptığımız ülkelerin sayısı artarak devam ediyor. Her yıl yeni yatırımların yanı sıra personel sayımızda artarak devam etmektedir. İhracatımızda en çok üzerinde hassasiyetle durduğumuz konunun müşteri memnuniyeti olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.

Adem Kuzu, "Yıldız Silah Sanayi bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında elde ettiği başarılarını sürdürmektedir. Yeni başarılar için gayret gösteriyoruz. Bu amaçla gerek yönetim kurulumuz gerek teknik personelimiz sektörümüzde neler olduğunu takip etmektedir. Firmamız sosyal sorumluluk projelerine de gerektiği şekilde önem vermekte ve katılmaktadır. Almanya'nın Nürnberg eyaletinde her yıl açılan IWA hafif av silahları fuarında her yıl açılan fuara Yıldız Silah olarak ilk kez 20 kalibrelik otomatik modelleri de firma standımız da yer aldı. Firmamız tarafından kişiye özel (Koleksiyon) amaçlı tüfekler yapılmaktadır. Katıldığımız Almanya'nın Nürnberg eyaletindeki Av silahları fuarı bizim açımızdan başarılı geçti" şeklinde konuştu.

Yıldız Silah'ın ihracat yaptığı ürün kategorileri şöyle: Ağızdan doldurmalı ateşli silahlar, işaret fişeği tabancaları vd. Av tüfeği namluları, ağızdan doldurmalı silahların aksamı demir, çelikten yaprak yaylar, helezoni yaylar, spiral yaylar silahlara ait diğer aksam ve parçalar ticari reklam yayınları, kataloglar yer döşemesi, paspas, yazı silgisi, conta vb.vulkanize kauçuktan yivli namlular, dipcikler diğer aksam ve parçaları.

İhracat yaptığı ülkeler ise: ABD, Almanya, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti, Finlandiya, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İtalya, Kanada, Kıbrıs, Kuveyt, Lübnan, Mısır, Norveç, Pakistan, Portekiz, Sırbistan Karadağ, Sudan, Şili, Yeni Zelanda.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.