Skip to main content

Vali Yılmaz, Oda Ziyaretinde 2.OSB'yi Görüştü

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkan ve Yönetimini, makamında ziyaret etti.

Burdur 2.OSB'deki durumun da görüşüldüğü ziyarette, BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Bşk. Yrd. Ali Gür ve Üye Ömer Faruk Gündüzalp bulundular.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine, iade-i ziyarette bulunan Vali Yılmaz, aynı zamanda bu ziyareti fırsat bilerek, Belediye Başkanı Akkaya'nın da bulunması ile oluşan 2. OSB ortaklarının bir araya gelişini de değerlendirdi. Ziyarette, Burdur ekonomisinin gündemdeki en önemli konusu olan "2.OSB'nin yatırımcıya açılması"nın süratle sağlanması, ele alındı. Özellikle istimlak ve sonrasında, alt yapı çalışmalarında gerekli para konusunun, ilgili Bakanlık ve Müsteşarlarla yaptıkları görüşmelerle çözüldüğünü açıklayan Burdur Valisi Nurettin Yılmaz; bu olayda sadece rant peşinde olanlara prim vermeden ve süratle engelleri kaldırmak suretiyle, yatırımcının hizmetine sunmak gerektiğini belirtti. Vali Yılmaz ayrıca, istimlak konusunda taraf olan vatandaşların, Burdur için hayati öneme sahip bu olayda, vicdani olarak da engel çıkarmayacaklarını düşündüğünü ifade etti.

İşin içinde yer alan BUTSO Başkanı Keyik, 1.OSB Başkanı Feyzi Oktay ve 2.OSB istimlak işlerinde görevli Ali Gür ise; Vali Yılmaz'a ve Başkan Akkaya'ya, gösterdikleri yakın ilgi ve çabadan dolayı teşekkür ederek, bu konuda BUTSO olarak üzerine düşeni fazlasıyla yerine getireceklerini belirttiler. Başkan Keyik ve Yönetime teşekkür eden Vali Yılmaz, Oda'da Yönetim ve ekibi olarak gösterdikleri birlik-bütünlük, hizmetteki heyecanları sebebiyle kendilerini kutladı ve Burdur için daha çok faydalı hizmetler yapacaklarına inandığını ifade etti. Ziyaret sonunda Vali Yılmaz ile Başkan Akkaya, BUTSO'nun Başkanlar tablosunu inceleyerek, Başkan Keyik'ten bilgi aldı.

Oda'ya yapılan ziyaret ve görüşmelerin ardından Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve BUTSO Yönetimi, İş Kur Müdürlüğüne de bir nezaket ziyaretinde bulundu.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
31.12.2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.