Skip to main content

Vali Tapsız'dan Somali'ye Yardım Kampanyası

Afrika kıtasının doğusunda yaşanan kuraklığın yol açtığı kıtlık, açlık ve susuzluk nedeniyle başta Somali ve açlık tehlikesi yaşayan diğer Afrika Ülkelerine yardım kampanyası ile ilgili 06 Ağustos 2011 tarih ve 28017 sayılı 2011/19 sayılı Resmi Gazetede Başbakanlık Genelgesi yayınlanmıştır.

Milletçe sahip olduğumuz temel değerler, devlet geleneklerimiz ile milletimizin yardımseverliği sayesinde tarih boyunca zor duruma düşen halkların yanında olmuş halkımızın, açlık ve susuzlukla kavrulan Afrika'yı bağrına basıp acılarını hafifletmeye çalışacağına olan inancımız tamdır. İnsan olma erdemi ile içinde bulunduğumuz Ramazan Ayının bize yüklediği kutsal değerler ışığında, yardıma ihtiyacı olan herkese olduğu gibi, başta son 60 yılın en büyük kuraklığını yaşayan Somali olmak üzere tüm Afrika'ya Türk Milleti olarak elimizden gelen yardımı yaparak, tüm vatandaşlarımızı kampanyaya destek vermeye bekliyoruz.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.