Skip to main content

Vali Kürklü ve Oda Başkanı Keyik’ten, Arasta Ziyareti

Burdur Valisi Hasan KÜRKLÜ ve Burdur Ticaret Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf KEYİK, Cuma sonrasında Burdur bakırcı esnafını ziyaret etti. Ziyarette Burdur Müftüsü Hıdır Bayrak ve İbrahim Ekinci de yer aldı.

Burdur halkının değişik kesimlerinin ve çalışanlarının, yaşam ve iş alanlarında ziyaret etmenin ve halkın durumunu yerinde görmenin önemini vurgulayan Vali Hasan Kürklü, kendisine rehberlik eden BUTSO Başkanı Yusuf Keyik ile Bakırcı Arastasına ziyarette bulundu. Burdur esnafını yakından tanıyan Başkan Keyik, Arastadaki sobacı, bakırcı, kalaycı, demirci esnafını, dükkanlarında Vali Kürklü’ye tanıttı. Burdur küçük esnafının durumunu iş yerlerinde ve çalışma şartları içinde gören Vali Hasan Kürklü, esnafa hal-hatır sordu, sıkıntılarını dinledi.

Vali Kürklü, beraberindeki BUTSO Bşk. Keyik, Müftü Bayrak, eski İl Gn. Meclisi Bşk. Ekinci ile birlikte gerçekleştirdikleri Arasta ziyaretinden sonra, Köprübaşında Çay üzerinde yapılmakta olan kamelyaları inceledi ve müteahhitten bilgi aldı.

İlgili Fotoğraflar:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.