Skip to main content

Vali Hasan Kürklü’den BUTSO’ya Veda Ziyareti

Son Vali atama kararnamesi ile gerçekleşen değişiklik dolayısıyla, 17 Haziran 2016 Cuma günü görevini yeni Burdur Valisi Şerif Yılmaz’a devredecek olan Vali Hasan Kürklü, veda ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Burdur ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO)’ya da ziyarette bulundu. BUTSO Yönetüm Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’in makamında gerçekleşen ziyarette; BUTSO Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcısı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Faruk Gündüzalp, Hasan Ali Daldal ve Aykut Acun da yer aldılar.



Gerçekleşen ziyarette, geçen iki yıllık döneme ilişkin tatlı hatıralar hatırlanarak, bir süre hoş sohbet edildi ve hoş sada bırakıldığı ifade edildi. Yine Burdur’da ikamet edeceğini belirten Vali Kürklü, Helallik diledi. BUTSO Başkanı Keyik, birlikte çalışılan ve Burdur için verimli geçen iki yılın anısına bir bakır anmalık hediye etti.

İlgili Fotoğraflar:

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.