Skip to main content

TOSYÖV'den Etkin Tahsilat Becerisi Semineri

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Burdur Destekleme Derneği Başkanı Hasan Akçay, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) iş birliği ile TOSYÖV'ün, 4 Temmuz 2013 Perşembe günü saat; 13.30'da "Etkin Tahsilat Becerisi" Semineri vereceklerini açıkladı. BUTSO Konferans Salonunda yapılacak seminerin, Hakan Ömer Gider tarafından verileceği belirtildi.

Özellikle KOBİ işletmelerinin istifadesine sundukları seminere ilişkin bilgi veren Başkan Hasan Akçay; "Tüm işletmelerin en önemli sorunlarının başında, 'Ürettikleri ve sattıkları ürünlerin parasını tahsil etmek' gelmektedir. Tahsilatın gerek kurumsal, gerekse bireysel olarak yapılması esnasında, müşteriyi tanıma, analiz ve tahsil etme konusunda, ikna konusu büyük önem kazanmaktadır. Öncelikle müşteri istihbaratı ve sonrasında yaşanan problemleri en aza indirerek, katılımcıların tahsilat konusunda beceri kazanmasını amaçlıyoruz" dedi.

Semineri Verecek Hakan Ömer Gider'in, satış ve pazarlama danışmanı ve satış eğitimcisi olduğunu ve bu konularda birçok kitaplarının bulunduğunu da belirten TOSYÖV Burdur Destekleme Derneği Başkanı Akçay, seminer içeriğinin ise; "Müşteriye yaklaşım. Müşteri ve telefon görüşmesi. Tahsilat başarısı." Gibi konular olduğunu açıkladı. Akçay, tüm Burdurlu işadamlarının davet ettiklerini belirtti.
NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
28.06.2013

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.