Skip to main content

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde İncelemeler

Vali Şerif Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ilimize yapılan 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz’a, Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Reşat Petek, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar eşlik etti.

Vali Şerif Yılmaz, okul inşaatı incelemeleri sırasında yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Okulun projesini beğendiğini ifade eden Vali Yılmaz, Bu vesile ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve Burdur Ticaret Borsası olmak üzere katkı veren, emek veren, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Eğitime yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Paranız da olsa, fabrikanız da olsa iyi yetişmiş eğitimli insanınız yoksa hiçbir anlam ifade etmiyor. TOBB Başkanının Türkiye’ye olduğu gibi Burdur’a da yaptığı destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.