Skip to main content

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Göller Bölgesi Yayla şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta Ticaret Borsası tarafından 14’üncüsü düzenlenen Göller Bölgesi Yayla şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılmak üzere Isparta’ya geldi. Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik ve Meclis Başkanımız Ömer Çeliker’in de ziyaret ettiği fuarda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, fuara 14 yıldır sürekli katılan tarım firmalarına plaket takdim etti.

Isparta Ticaret Borsası tarafından düzenlenen Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Devlet Bahçeli Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Fuara, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret Borsası Ahmet Adar, milletvekilleri ile sektör temsilcileri katıldı.

Fuarda konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Isparta Ticaret Borsası'nı kutluyorum. Tarım fuarını artık geleneksel hale getirdiler. Benim de ikinci katılışım. Bugün Antalya'da D-8 ülkelerinin odalar birliği başkanlarıyla toplantımız oldu. Ahmet Bey'e destek olmak için buraya geldim. Tarım fuarı Isparta için önemli. Çünkü zaten tarımda markalaşmış bir kent. Gül, elma ve lavantada marka. Isparta'yı kutluyorum" dedi.

Fuar alanından Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'na geçen Hisarcıkloğlu’na, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar tarafından desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.