Skip to main content

TOBB 71. Mali Genel Kuruluna katılan Başkanlar Keyik ve Meçikoğlu Hizmet Şerefi Belgesi ve plaket aldı.

TOBB 71. Mali Genel Kuruluna katılan BUTSO ve Bucak TSO Başkanları Yusuf Keyik ve H. Yalçın Meçikoğlu, Genel Kurul’dan bir gün önce, 10 yılını dolduran delegeler olarak, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende, Hizmet Şerefi Belgesi ve plaket aldılar.


Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) ve Bucak TSO delegeleri, Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural ve TOBB delegelerinin katıldığı TOBB’un 71’inci Mali Genel Kuruluna katıldı. 1-2 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara’da yapılan toplantıda, Genel Kurul delegeleri BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Bucak TSO Başkanı H. Yalçın Meçikoğlu, BUTSO Yön.Kur.Bşk.Yrd. Ömer Çeliker, BUTSO Yön. Kur. Üyeleri Ömer Faruk Gündüzalp ve Aykut Acun, BUTSO Meclis Üyesi Ali Gür ve Kadın Girişimler Kurulu Bşk. Suat Acun yer aldı.



TOBB delegeliğinde 10 yılını doldurarak plaket alan Burdur Ticaret Sanayi Odası ve Bucak TSO Yönetim Kurulu Başkanları Yusuf Keyik ve Hasan Yalçın Meçikoğlu, Hizmet Şerefi Belgesi ve plaket vererek kendilerini onurlandıran TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerini sundular.



İktidar ve muhalefeti bir araya getiren Genel Kurulda bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin büyüme temposuna dikkat çekerek; “Bizim, dünya genelinden iki kat daha tedbirli ve dikkatli olmamız gerektiğini görüyoruz. Zira dünyadaki belli başlı jeopolitik risklerin tamamı bizim coğrafyamızda yaşanıyor.

İç piyasada hem işler durgun, hem de tahsilatta, özellikle de çek’lerde giderek artan ölçüde sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıları aşmak için, büyüme temposunu mutlaka artırmalıyız” dedi.





Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.