Skip to main content

Teröre Tepki Bildirisi

Yüz yıldır hazırlanan terörün harcına su taşıyanları, ancak milletin feraseti durduracaktır. Son günlerde Ülkemizde art arda yaşanan terör olaylarına karşı sessiz ve tepkisiz kalmamalıyız. Ancak bunu yaparken, en başta olayları doğru okumak zorundayız. Millet adına sivil toplum teşkilatlarına düşen görevi en doğru şekilde yerine getirmek zorundayız.

Bu anlamda her zaman "İnsanlık dışı saldırıları nefretle kınıyoruz", "Terör, Türk Milleti'nin lanetleriyle boğulacak", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diyoruz.

Biz iç içe, yan yana en az bin yıldır birlikte yaşadığımız farklı kökenli vatandaşlarımızla, Büyük Türk Milleti asliyeti, şefkat ve emniyeti içerisinde bundan sonra da birlikte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.

PKK ve Hizbullah gibi örgütleri ve benzerlerini kuran, kurdurtan ve koruyan yurt dışı ve yurt içi karanlık merkezler bir, bir ortaya çıkmakta, artık milletimiz tarafından bilinmektedir.

O şer şebekeleri rahatsız eden ise; işte bu kardeşlik ve bu kardeşliği sağlayan tarih, kültür ve inanç birliğimizdir. Bu birlik, Büyük Türk Milleti'nin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kendi coğrafyasında ve dünyada sözü dinlenen güçlü bir ülke olmasını sağlayacak yegane değerdir.

Bizi birbirimize kinleştirmekten başka işe yaramayan, ölçüsüz her tepki, söz ve hareket, genel istikrarı zedeleyecek, çatışmalara ve kaosa sürükleyecektir. İstikrarsızlık ise; ekonomik büyümemizi ve halkımızın refahını önleyecektir.

Dolayısıyla terörün bu sonuçları; bölgemizde kendisinden başka güçlü devlet istemeyen İsrail ve onun maşalarının işine yarayacaktır.

Bizi daha çok birbirimize kenetleyen ve artık oyunlara gelmeyen, bizleri figüran olarak kullanmalarını engelleyen, bilinçlenmeyi arttıran, ferasetimizi geliştiren davranışlarda bulunmalıyız.

Söz ve tavırlarımız, mutlaka, ama mutlaka; dosta güven ve düşmana korku vermelidir.

Yaşanan bu acı olaylar da zaten tam da bunu ifade etmektedir. Terörü hazırlayın dış ve iç merkezli şer odaklarının oyunları milletin birlik kayasına çarpmaktadır. Bu durum, hain şebekelerin korku ve paniklerinin eseridir.

Çare, daha çok sevgi ve birlik şuurudur.

Bu şuurla yola çıkarsak, bu şerefsiz, haysiyetsiz çocuk katilleri, vatanına vatan, Bayrağına bayrak demeyen, Türkiye Cumhuriyeti'nin askerine, polisine kurşun sıkan, insancıl duygulardan uzaklaşıp, ne yaptığını, kime kar, kime zarar verdiğinin farkında olmayanlara, bu milletin tarihinde de olduğu gibi, gereken ders verilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, bu güne kadar vatan uğruna can vermiş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Göstermiş olduğunuz duyarlı katılımınızdan dolayı, tüm sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler adına teşekkürler ediyor, saygılar sunuyorum.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.