Skip to main content

TERÖRE LANET, KAOSA HAYIR!

Sevgili Burdurlular! Bilindiği gibi, son günlerde kahrolası PKK terörü tırmanışa geçti. Dağlıca ve Iğdır’daki terör saldırılarını lanetliyoruz! Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.
ESKİ FİLMLER VİZYONDA
Bugünlerde karanlık odaklar yeniden harekete geçti. Askerimiz, polisimiz Şehit oluyor. Ocaklara ateş düşüyor. Her geçen gün analar daha çok ağlıyor ve biz kan ağlarken şer odakları boş durmuyor. O provokatörler, halkın arasında dolaşıp, milli duyguları tahrik ediyor ve yanlış yönlendirmeler yapıyor. Binalara, levhalara, farklı düşünen ve farklı olanlara saldırtan onlardır. Artık onları biliyoruz. Zira bu filmi daha önce de gördük. Aynı kovuktan ve yeniden yılana sokturmak bizlere yakışmaz.
Bizler, aklıselim ile yürüyüşler yapıyoruz ve yapacağız. Her türlü terörü lanetliyor ve lanetleyeceğiz. Demokratik olarak tepkilerimizi ifade ediyoruz.

Değerli Burdurlular!
OYUNLARI BOZMALIYIZ
Her şeyden önce gün, birlik-beraberlik günüdür. Gün KARDEŞLİK günüdür. Tepkilerimiz, ateşe benzin dökmek isteyen, ülkemizi yangın yerine çevirmek isteyen, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen oyunları bozmak içindir. Asla yangına körükle gitmemeliyiz. Halk olarak, gençler olarak bizler terörle mücadele topluluğu değiliz. Terörle mücadele devletin işidir. Askerimiz, polisimiz, görevlerini yapmaktadır. Bizim işimiz, provokasyonlara gelmeyerek, askerimizin ve polisimizin ardında, moral kaynağı olmaktır! İşimiz, Devletimizin işini zorlaştırmak değil; belki gerektiğinde uyarmaktır. İhmal olduğunda ise, demokratik olgunluk içinde ikaz etmektir.

Yoksa bizim işimiz ve hele bugün, sen-ben kavgası yapmak değildir. Bu gün birbirimize şucu-bucu olarak bakmak değil, 77 Milyon olarak, birbirimizle yürekten selamlaşma, kardeşliğimizi güçlendirme ve böylece sinsi oyunları bozma günüdür!
Dün, dünyaya hükmeden, mazlumların yanında ve zalimlerin karşısında olan büyük devletimizi yıkarak, milletimizi yok etmek için toplanıp gelen ve Çanakkale’de karşımıza çıkan düşmanlar, şimdi terör kurgusuyla karşımızdalar. Onlar, kardeşliğimizi bozarak ve bizleri birbirimize düşürerek, emellerine ulaşmak istiyorlar! Bu apaçık oyuna gelmeyeceğiz! Çanakkale’de koyun koyuna yatan şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayacağız!

EŞİT VATANDAŞLIK
Bizler hiçbir kişiyi, siyasi anlayışına, yer aldığı sosyal gruba veya etnik kökenine göre değil; sadece ve sadece, Türkiye Cumhuriyetimizin birer eşit vatandaşı olarak ele almalıyız. Bizler Türk Milletiyiz! Ancak, bu aziz varlık, tek bir etnik kökenden ibaret değildir. Türk de, Kürt de ve diğer etkin kökenliler de, aynı milletin eşit ve özgür bireyleriyiz. Bizler, iki bin yıllık büyük bir tarih, devlet, millet geleneği içinde, topyekün kardeş bir Milletiz!

KARDEŞLİK, KUCAKLAŞMA
Bugün bir tek şeye ihtiyacımız var; KARDEŞLİK! Terörün korktuğu, tam da budur! Kardeşlik ve kucaklaşma! Uzun yılların tecrübesini yaşadık: Hangi terör bir milleti ve hele Türk Milleti’ni tek, tek öldürerek bitirmeyi düşünebilir?!.. PKK’nın, IŞİD’in ve bilmem ne belanın ve bunları üzerimize salanların, yegane korkusu, milletimizin kardeşliği ve sağduyusudur!

Kardeşlik içinde olacak, oyunlara gelmeyecek ve kaosa geçit vermeyeceğiz.




Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.