Skip to main content

T E Ş E K K Ü R

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK;

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) olarak, 4 Mayıs 2013 tarihli seçimlerimizde, bize oy veren veya vermeyen tüm üyelerimiz başta olmak üzere, bütün Burdurlu kardeşlerimiz ve yerel basınımız, Burdur'a yakışır bir olgunluk, nezaket ve demokrat tavırlar içinde olmuşlardır. Burdur'a yakışır bir seçim süreci yaşanmıştır.

Burdur Ticaret ve Sanayi Oda'mızın 13 Grupta, Yusuf Keyik ve Ali Say olmak üzere, iki aday grubuyla gidilen seçimde, geçerli olan 1349 oydan, 824'ünü Yusuf Keyik Grubuna veren üyelerimiz, biri kur'a ile olmak üzere 13 Grupta bize teveccüh göstermişlerdir.

Özellikle ve içtenlikle şunu vurgulamak isterim ki; bu seçimin kaybedeni yoktur. Ancak, gerçekte insan ve toplum erdemliğine dayanan demokrasinin bir gereği olarak, üyelerimiz sorumluluk yükünü bize, bizim grubumuza yüklemiştir. Göreve talip olan Ali Say ve Grubu arkadaşlarıyla, her zaman beraber ve birlik içinde olacağız.

Yusuf Keyik olarak ben ve ekibimin, benimsediğimiz demokratik tavırda; "Gönül kırma pahasına başarı"yı başarı saymama anlayışı vardır. Ancak, seçimin bir tarafı da, iddiaya ve heyecana dayanır. Dolayısıyla, seçim sürecinde, istemeyerek birilerini kırmış isek, onlardan özür diliyoruz.

Ve tabii ki; seçimde bize destek veren-vermeyen tüm üyelerimize, gönül desteği gösteren tüm Burdurlulara, güzide basınımıza ve çok değerli çalışanlarına ve yine, Oda'mızın çok kıymetli çalışanlarına en içten saygı, sevgi ve teşekkürlerimi arz ediyorum.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) yeni meclis ve yönetim kurulları adına,
Yusuf KEYİK

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.