Skip to main content

SGK İl Müdürlüğü'nden BUTSO'ya Ziyaret

BUTSO Başkanı Keyik, "Torba Yasası'ndan yararlanmayan kalmasın" derken; SGK İl Müdürü Yurtseven, 31 Mayıs'ın son gün olduğunu dikkat çekti.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kurum Müdür ve Yöneticileri, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) yönetimine nezaket ve bilgilendirme ziyaretinde bulundu. Ziyarette, BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, "Torba Yasası'ndan yararlanmayan kalmasın. Bu önemli bir imkan" derken; SGK İl Müdürü Selim Yurtseven, 31 Mayıs'ın son gün olduğuna dikkat çekti.

Ziyarette, Yusuf Keyik ve Selim Yurtseven'den başka; BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay, Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcısı Ali Gür, SGK Md.Yardımcıları Ali Beyribey, Taner Tokat, Gülten Göksel bulundular.

Burdur SGK İl Müdürü Selim Yurtseven, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik'i makamında ziyaret ederek, yaklaşık 16 bin civarındaki SGK borçlusundan, bu güne kadar, 9 bin 700 başvuru alındığını belirtti.
SGK Müdürü şunları söyledi;
"16-22 Mayıs tarihlerinde kutlanmakta olan 'Sosyal Güvenlik Haftası' nedeniyle, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulunuyoruz. Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyelerine, Sosyal Güvenlik Haftamıza, Kurum yöneticilerimize göstermiş oldukları ilgi ve anlayışlarından dolayı teşekkür ederim.
Sosyal Güvenliğin taşıdığı önem gereği, artık bu günü hafta olarak her yıl ülke çapında olduğu gibi Burdur'umuzda da kutlayacağız. Bu vesile ile özellikle ilgili kurum ve kuruluşlara ziyaret ve diyaloglarımız sürecek. Burdur sanayici ve işadamlarının büyük bir sivil toplum kuruluşu olan Burdur Ticaret ve Sanayi Odamızla, sosyal güvenlik anlamında diğer kurumlarla da olduğu gibi hiçbir sorunumuz bulunmamaktadır.
Bu vesileyle, son zamanlarda kamuoyunda 'Torba Yasası' olarak bilinen, 6111 sayılı yasayla ilgili gelişmelere ilişkin de bilgi vermek istiyorum. Borçlu mükelleflerimizden başvuranların sayısı 9700 civarında oldu. Bu da yüzde 60 oranına tekabül etmektedir. 31 Mayıs'ta süre bitmektedir. Ticaret ve Sanayi Odamız da bizim duyuru çalışmalarımıza katkıda bulunursa, daha fazla borçluya ulaşarak, yasanın getirdiği haktan yararlanmanın sağlanacağını düşünüyoruz.
Biz 31 Mayıs 2011 son gün, son saat, son dakikasına kadar bütün talepleri alacağız. Talebi alınmamış hiçbir vatandaş olmayacak. Yüzde yüz başarıya ulaşacağımıza da kesinlikle inanıyorum. Borçluların son günü beklemeden müracaatları, muhakkak ki kendi menfaatlerine olacaktır."

BUTSO Yönetim Kurulu Yusuf Keyik ise:
"Öncelikle Sosyal Güvenlik Haftanızı kutluyorum. Bu vesileyle yaptığınız ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.
İfade ettiğiniz gibi, torba yasası ile ilgili çalışmalarınızı biz de izliyoruz. Taleplerin uzun süredir had safhada olmasına rağmen, elinizden gelen gayreti görüyor ve bu özverili çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz.
Bu yoğun çalışmalar sırasında birkaç sıkıntımızı ilettik. Gösterilen ilgi ve çabalarla süratle çözüme kavuşturuldu. Bundan dolayı da memnuniyetimizi ayrıca belirtmek istiyorum.
Belirttiğiniz şekilde, torba yasasından yararlanmayanın kalmaması için, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bütün iletişim imkanlarımızla elimizden geleni yapacağız" dedi.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
18.05.2011

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.