Skip to main content

Şekerbank Şb. Müdürü Savaş, Başkan Keyik’i Ziyaret Etti.

Şekerbank Burdur Şubesi Müdürü Ziya Savaş, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret ederek, Burdur finans yapısına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette; Yönetmen Yardımcısı Gökhan Arısan da yer aldı.

Burdur Şekerbank Şube Müdürü Ziya Savaş, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i, geçtiğimiz gün makamında ziyaret ederek, Burdur ekonomisi ve ticari hareketliliğe ilişkin görüş alışverişinde bulundu. BUTSO Başkanı Keyik, banka işlem ve kredi maliyetlerinin yüksek oluşunun, işadamlarının rekabet gücünü olumsuz etkilediğini, bankaların işadamlarının maliyet yükünün azaltılması yönünde iyileştirmeler beklediklerini ifade etti. Şekerbank Şube Müdürü Savaş ise; “Mevcut kanun ve imkanlar çerçevesinde her zaman işadamları lehinde kolaylıklar göstermeye çalışıyoruz. Burdur iş hayatının gelişmesi, üretim, ticaret ve ihracat kapasitesinin artması bizim de arzumuzdur. Bizim bankacılığımızın gelişimi de zaten buna bağlıdır” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.