Skip to main content

Şeker İş Başkanı Onay, Keyik'i ziyaret etti.

Şeker İş Ziyareti

Burdur Şeker Fabrikası Şeker İş Sendikası Başkanı Mustafa Onay ve Yönetimi, şeker işçileri ile ilgili gündemdeki konuları görüşmek ve destek sağlamak amacıyla, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik'i makamında ziyaret etti. Keyik ve Onay, Burdur Şeker Fabrikası'na ilişkin konular üzerende bir süre görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette; İdari Sekreter Osman Çelik, Mali Sekreter Halil Öztürk, İşyeri Temsilcileri Hakan Bostancı ve Hasan Fatih Can da bulundu.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.