Skip to main content

Şehir Girişine Yeni Çehre Kazandıracak

Burdur Alışveriş Merkezine Kavuşuyor.

Türkiye'de alışveriş merkezi bulunmayan son illerden birisi olan Burdur, ulusal ölçekte alışveriş merkezi kompleksine kavuşuyor. Şehrin girişinde, yeni otogar yanında hayata geçecek olan proje, yap işlet devret modeli ile ihaleye açılmıştır. 4 Ağustos ve 26 Ağustos tarihlerinde yapılan iki ihale sonucunda ihaleye katılan firmalardan MASS ve GD Konsorsiyumunun teklifi, Burdur Belediye Meclisinde pazarlık usulü ile değerlendirilmiş ve kabul edilmiştir. 16 Eylül tarihinde ilgili firmalara yasal temlikler iletilmiş olup proje ve inşaat süreci başlamıştır.

Alışveriş Merkezi Kompleksi İstanbul-Antalya Karayolu üzerinde yer alacak olup sadece Burdur'un değil bölgenin cazibe merkezi olacaktır. Özellikle İstanbul-Antalya güzergâhında karayolu ile seyahat eden yolcularımızın önemli bir durağı olacak proje; alışveriş merkezi, 5 yıldızlı oteli, akaryakıt istasyonları, alışveriş mağazaları, çocuk ve genç eğlence alanları ile önemli bir dinlenme noktası olurken Burdur'a uluslar arası standartta bir AVM kazandırarak Burdur'un diğer şehirlere bağımlılığını azaltacaktır.
MASS Shopping Mall Organization ve GD Gayrimenkul'ün birlikte gerçekleştirmeyi düşündüğü kompleks 54.000 M² kapalı alana sahip Alışveriş Merkezi, 130 odalı 5 yıldızlı şehir oteli, 2 akaryakıt istasyonu, 4000 M² çok amaçlı, konferans, düğün eğlence salonundan oluşmaktadır.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.