Skip to main content

SDHL'ndan Uçuşlar Yeniden Başlıyor

Burdur-Isparta'dan Bora Jet Uçuşları 28 Şubat'ta

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik'le görüşen, Bora Jet Satış Geliştirme Müdürü Kubilay Mert, Bora Jet'in 28 Şubat günü uçuşlarına yeniden başlayacağını, Burdurlu yolculardan ilgi beklediklerini belirtti. Başkan Keyik, Oda olarak, tüm üyelerine duyurma ve tanıtım gibi, ellerinden gelen desteği vereceklerini, Burdurlu işadamlarının ilgi göstereceğini umduklarını ifade etti.

Bora Jet Genel Müdürü Kadir Boşgelmez adına, Burdur'da çeşitli temaslarda bulunan, Satış Geliştirme Müdürü Kubilay Mert'in verdiği bilgilere göre; Burdur ve Isparta yolcularının uzun zamandır özleyip, beklediği SD Hava Limanı'ndan yapılacak uçuşlar, 28 Şubat günü yeniden başlıyor. SD. Hava Limanı'ndan, İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı'na yapılacak uçuşlar, özellikle Burdurlu işadamlarını sevindirdi. Bora Jet uçuşları, 28 Şubat Perşembe günü başlayacak ve Salı, Perşembe, Cumartesi olmak üzere, haftada üç gün, SDHL'den akşam saat 17.00'de ve İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı'nda ise, 15.20'de kalkış, şeklinde gerçekleştirilecek.

Burdur'dan bilet temininin, Cenk Turizm (Gazi Cami Yanı)'den sağlanabileceği, fiyatların 64 TL'den başlayacağı belirtilen uçuşlar için irtibat telefonunun 233 4100 olduğu açıklandı.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.