Skip to main content

Ressam Yüksel’den Başkan Keyik’e Resim

Burdur’un tanınmış ressamlarından Yüksel Turgay, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’e, değerli bir tablosunu hediye etti.


Hediyeyi, Başkan Keyik’in makamında, kardeşi Ömer Faruk Gündüzalp eliyle veren Ressam Yüksel Hanım, yine kardeşi Gündüzalp vasıtasıyla, “Her türlü sanat ve sanatçıya değer verdiğini bildiğimiz BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Nisan başında açtığımız Resim Sergimizin açılışına katıldılar. Bu şekilde gösterdikleri desteklerine bir teşekkür nişanesi olarak, biz de bu tablomuzu kendilerine hediye ediyoruz” şeklindeki ifadelerini iletti.



Ressam Yüksel Hanım’ın kardeşi Gündüzalp, kardeşinin resim konularını seçerken, özellikle Burdur’un kültür değerlerini ölümsüzleştirme düşüncesiyle hareket ettiğini belirtti. Gündüzalp, sözkonusu hediye tablo’nun, Burdur’un fırın tarihinde önemli yeri olan eski karafırın tablosu olduğunu açıkladı.

Sanata ve sanatçıya daima destek olmak gerektiğini düşündüğünü belirten BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, ”Zira sanat bir milletin karakterini ve medeniyet üstünlüğünü ortaya koymaktadır. Dolayısıyla, ilimiz ressamlarından Yüksel Turgay hanımı, çalışmaları ve hediyeleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.