Reel Sektör İle Finans Sektörü Diyalog ve Güçlendirme Toplantısı"na Davet

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, 8 Şubat Cuma günü Antalya’da düzenlenecek olan “Reel Sektör ile Finans Sektörü Diyalog ve Güçlendirme” toplantısına tüm üyelerimizi davet etti.

Başkanımız Yusuf Keyik, programda finansmana erişim konusunda iş insanlarıyla bankacıların buluşacağını söyledi. Antalya Ticaret Borsası ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğindeki toplantı hakkında çağrıda bulunan Başkanımız Yusuf Keyik: “Program 8 Şubat Cuma günü saat 16.00’da Su Otel’de gerçekleştirilecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) eşgüdümündeki toplantıya TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve TBB Başkanımız Sayın Hüseyin Aydın’ın yanı sıra üye bankaların üst düzey yöneticileri de iştirak edecekler. Toplantı için Burdur, Antalya, Isparta, Denizli ve Muğla Oda ve Borsa Başkanlarına ve üyelerine çağrıda bulunuldu. Bizler de BUTSO Yönetim Kurulu olarak bu toplantıya tüm üyelerimizi davet ediyoruz.” dedi.

Toplantının içeriği hakkında da bilgi veren Başkanımız Yusuf Keyik: “Bankacılarla iş insanlarını bir araya getirilerek bilgi alışverişinin sağlanmasının amaçlandığı bu programda ana toplantının ardından bankacılarla özel görüşme isteyen iş insanlarımız bir araya gelebilecek.” açıklamasında bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik: “Finansmana erişim konusunda üyelerimizin yaşadığı sorunların, finansman sektörü temsilcilerine doğrudan aktarma olanağı yaratılan bu toplantıda Oda’mızın değerli üyelerini de davet ediyorum.” dedi.