Skip to main content

Pancar Kooperatifi Denetim Kurulu Belirlendi

Sınırlı Sorumlu Burdur-Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin 18 Mayıs 2010 tarihinde yapılan 57. Genel Kurulu'nda Denetim Kurulu seçimi yapıldı.

S.S. Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurulu dün sabah 10.00'da başladı. Kooperatif üyelerinin Burdur Ticaret Odası bahçesindeki kayıt işlemlerinin ardından Burdur TSO Konferans Salonuna çıkıldı ve kooperatifin 57. Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda Denetim Kurulu seçimi de vardı ve iki listeli bu seçimin galibi Muzaffer Günay oldu. Günay ve listesi 956 oy alırken, diğer liste olan Halil Uluışık ve listesindeki kişiler 467 oy aldılar. Denetim Kurulu seçimiyle daha da önem kazanan Pancar Ekicileri Kooperatifinin 57. Genel Kurulu, gündemindeki Denedim Kurulu seçimi ile sona erdi.

Genel Kurulda Burdur-Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Müdürü Mihman Köylü ve Burdur-Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz,'un yanı sıra PANKO BİRLİK Genel Müdürü Fahrettin Tan ve Burdur Şeker Fabrikası'nın yeni müdürü Abdulkadir Gülsün de yer aldı. Genel Kurul'da Burdur-Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz yaptığı konuşmada; gündemlerinde Burdur Şeker Fabrikası'nın özelleşmesi ve fabrikanın işletmesi olduğunu, buna talip olduklarını vurguladı ve "Sizde ortak olun! Ortaklarımızın bu konuda kapısını çalacağız. Konya Şeker Fabrikası'nın özelleştikten sonra durumunu ve üretimini görüyoruz." diye özetleyip, üyeleri ortaklığa davet etti.

Nasuh Eroğuz'un konuşmasının ardından aday listeleri katılımcılara tanıtıldı. Tanıtımda ve seçimde Muzaffer Günay'ın listesi , Ali Yiğit, Emin Özel (Asil) Fatih Baysal, Hüseyin Esen, Cevdet Vardar (Yedek)'dan oluştu. Halil Uluışık'ın listesinde ise; Sabri Başıbüyük, Tevfik Kayacan (Asil), Orhan Leblebici, Halil İbrahim Saktürk, Allaaddin Konak (Yedek) yer aldı. Genel Kurulun sonunda S.S. Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Denetim Kurulu seçimi yapıldı. Oldukça heyecanlı geçen seçimin ve oyların sayılmasının ardından Burdur-Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Denetim Kuruluna Muzaffer Günay ve listesindeki diğer isimler seçildi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.