Skip to main content

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Geleceğimizi inşa eden ve dolayısıyla, maddi-manevi olarak özlenen seviyelerde saygınlığa kavuşturulması gereken bütün öğretmenlerimizin günlerini tebrik ediyorum.

İnsan mühendisi ve çok değerli öğretmenlerimiz; her meslek değerli olmakla birlikte, Öğretmenlik daha bir başka ve Milletin istiklal ve istikbalini daha farklı ve stratejik hassasiyette ilgilendiren özellikler taşımaktadır. Bu nedenle de geçmişimizde görülen yüksek ve ince saygınlığı, günümüzde daha ileri hak eden bir meslektir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün, Milletvekili maaş artışı sorulduğunda; Öğretmen maaşını geçmeyecek şekilde düzenlenmesini istemesi, konunun önemini net olarak açıklamaktadır.
 
Dolayısıyla, giderek zedelenmekte olan saygınlığın ve bu saygınlık azalmasındaki her tür konunun, her boyutta ele alınması ve öğretmenliği özel kılan en yüksek donanımın sağlanması, maddi ve manevi olarak gereken ilginin gösterilmesi gerekmektedir. Biz, tüm Ülkede olduğu gibi, işadamları olarak, en büyük sıkıntılarımızın başında, insan kaynakları gelmektedir. İş hayatının ihtiyaç duyduğu her alandaki niteliklerde yetişmiş insanın, ayrıca sorumluluk duygusu yüksek, kimlik ve kişilik sahibi olarak eğitilmesinin önemi de büyüktür. Zira büyük devlet olma hayali olan Milletlerin, öğretmenleri yüksek saygınlıkta ve eğitimi her türlü ilgiyi hak etmek zorundadır.

Bu konuda, TBMM ve Hükümetimizin ilgi ve hassasiyetini bekliyor; tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.