Skip to main content

Odamız Yönetiminden Ziyaret Programı

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK ve beraberindeki Yönetim Kurulumuz bir dizi ziyaretlerde bulundular.
Ziyaretlerde güncel konular hakkında karşılıklı değerlendirmeler de yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK, Meclis Başkanımız Ömer ÇELİKER ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerimizin programının ilk bölümünde Burdur Garnizon Komutanlığı ve 58. Alay Komutanlığı ziyaret edildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed ÖZDEMİRCİ’yi ziyaretle devam eden programda mesleki eğitim- öğretimin önemi ve Odamızın bu alandaki destekleri görüşüldü. Başkanımız Yusuf KEYİK ve heyetimiz İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed ÖZDEMİRCİ’ye müdürlüğü görevinde başarı dilediklerini ilettiler.
 
Ziyaretin dördüncü bölümünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Kadir KOÇ ile görüşüldü. Yönetim Kurulumuz CHP Burdur İl Başkanı Kadir KOÇ ve il yönetimine başarı temennisinde bulundu.
 
CHP Merkez İlçe Başkanı İlyas DİVARCI’ya ziyaretle devam eden Yönetimimiz, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı İlyas DİVARCI ve ekibine de hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 
Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp ADIGÜZEL ile görüşen Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK ve beraberindeki heyetimiz İl Müdürü ADIGÜZEL’e Burdur’daki görevinde başarı dilediler. Yapılan görüşmede ilin tarım ve orman özelliklerinin yanı sıra Burdur’daki tarım ve orman arazileri ile Sanayi Bölgelerindeki araziler ele alındı.
 
Yönetim Kurulumuzun programının son bölümünde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin OKTAY ve teşkilatı ziyaret edildi. MHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Burdur ve Türkiye ile dünyadaki siyasi ve sosyoekonomik gelişmeler hakkında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.
 
Programlarda Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK ve beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Hasan Ali DALDAL, Hüseyin YARDIM, Meclis Başkanımız Ömer ÇELİKER, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hakan YORAN, Ozan KISAOĞLU VE Hurşit ÇETİN yer aldılar.
 
 
 
 
 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.