Skip to main content

Oda Yönetiminden gıdacılara Fuar desteği

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve Burdur OSB Yönetimleri, Gıda Fuarına katılan Burdurlu gıdacılara destek ziyaretinde bulundu. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Başkan Yusuf Keyik ve İbrahim Solak ile Burdur OSB Yönetiminden Feyzi Oktay ve Kenan Şahan, Antalya Anfaş 17. Uluslar arası Gıda Fuarına stant açarak katılan Burdurlu gıdacılara destek ziyaretinde bulundular.

Ulusal ve yurtdışından çok sayıda katılımcının yer aldığı, 10-13 Şubat tarihlerinde dörte gün sürecek Antalya Anfaş 17. Uluslar arası Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarına bu yıl, Burdur'dan Şifa Meşrubat Sanayisi, Bucak'tan Duranlar Süt ve Gökmenoğlu gıda taşıma ekipmanları firması stant açarak katıldılar. Katılımcılara moral destek ve gelecekte fuarlara katılması gereken Burdurlu gıdacılara da katılım teşviki anlamında, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve Burdur 1. Organize Sanayi Bölgesi Başkan ve Yönetimleri, fuara katılan Burdurlu firmaları tebrik ederken, 120 Kilometre yakınımızda düzenlenen uluslar arası fuar fırsatını değerlendiremeyen Burdurlu gıdacılar için üzüntülerini belirttiler.

Fuarlara katılımın önemini vurgulayan Başkan Yusuf Keyik, "Her sektörün Kendi ihtisas alanlarında düzenlenen fuarlara katılmasının rekabetçiliğin arttığı günümüzde çok büyük önem taşıdığını ve ayakta kalabilmek için de şart olduğunu düşünüyorum." dedi. Keyik ayrıca, KOSGEB'in fuarlara katılacak firmalara önemli destekleri olduğunu ve bu nedenle firmaların büyük masraflar etmeden pazara alanlarını genişletme fırsatları elde edebileceklerini de belirti.

Oda ve OSB Yönetimlerinin kendilerini fuarda ziyaretlerinden dolayı çok büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Şifa Meşrubat, Duranlar Süt ve Gökmenoğlu Karoser firma yetkili ve temsilcileri, "Katılımdan memnun olduklarını, sektörün ulusal ve uluslar arası çevreleriyle tanışma, tanıtım ve pazarlama imkanları sunduğunu, bunun da rekabetçi dünyada büyük önem taşıdığını" belerterek, diğer firmaların da katılması için tavsiyelerde bulundular.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.