Skip to main content

Oda ve Borsa, Emniyet Müdürü Aydoğan'a Veda Yemeği Verdi

Bayburt'a tayin olan Aydoğan; Burdur halkına teşekkür ederek veda etti.

BUTSO ve BTB Başkanları Yusuf Keyik ve Baki Varol, Emniyet Müdürü Celal Aydoğan'a veda yemeği verdi. Önceki gün verilen yemeğe, BUSTO Meclis Başkanı Feyzi Oktay DSYB Başkanı Kamil Özcan, BZO Başkanı Kemal Kubilay, Köy Koop Başkanı Yakup Yıldız, Defterdar Ramazan Taşaltın ile Yönetim Kurul ve Meclis Üyeleri katıldı.

Yemekte bir konuşma Yapan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik, "Emniyet Müdürümüz Celal Aydoğan'ın görev yaptığı dönemde, önemli sıkıntılar yaşamadık. Olan bazı sıkıntıları da kendisine aktardık. Müdürümüz anında müdahale ederek çözdüler. Dolayısıyla bu 6 yıllık görevinden bizler memnunuz. Bayburt'ta yapacağı görevde de başarılar diliyoruz" dedi.
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Baki Varol yaptığı konuşmada; "
Bayburt İl Emniyet Müdürliğü'ne tayin olan Celal Aydoğan, yemeği düzenleyen Oda ve Borsa ile Burdur halkına teşekkür ettiği konuşmasında; "Burdur'a ilk geldiğim günden itibaren Oda Başkanlarımızla sıcak ilişkiler içinde olduk. Hizmetlerimizde, kendilerinden maddi-manevi büyük desteklerini gördüm. Şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Başkanlarımız ve vatandaşın görüşlerini alıp taleplerini yerine getirdik. Ciddi sıkıntılar yaşamadık. Burdur halkının bilinçli ve uyumlu olması nedeniyle, yasaları uygulamak çok kolay oldu" dedi.
Burdur'a en büyük hizmetinin 'Uyuşturucu ile mücadele' olduğunu ve çocuklarımızın büyük bir tehlikeden kurtulduğunu vurgulayan Baki Varol da konuşmasında şunları söyledi: "Emniyet Müdürümüz ile şöyle tanıştık; 'Can Direkçi gitmesin, Rasih gelmesin.' dendiği günlerde idi. Rasih Özbek Valimiz geldi ve ziyaretinde idik; Müdürümle ilk orada karşılaştım. Müdürüm Vali'ye, 10 tane motosiklet lazım olduğunu söyledi. Vali Özbek de bana dönerek, işaret etti. Ben de müdürüme, Borsa'nın yanında diğer STK'ların ismini yazdırarak 10 adet Yunus'un sağlanacağını söyledim. Altı buçuk yıl sonra yine beraberiz ve bugün de burada vedalaşıyoruz. Sorunsuz bir dönem yaşadık, teşekkür ediyorum."

Ayrıca, BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay, DSYB Başkanı Kamil Özcan, BZO Başkanı Kemal Kubilay, Köy Koop Başkanı Yakup Yıldız ve Defterdar Ramazan Taşaltın da birer konuşma yaptı. Konuşmaların sonunda Oda adına Yusuf Keyik ve Borsa adına Baki Varol Emniyet Müdürü Aydoğan'a birer plaket verdiler. Yemek sonunda, yeni Bayburt Emniyet Müdürü olan Celal Aydoğan, tüm katılımcılarla tek tek vedalaştı.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
26.11.2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.