Skip to main content

Oda'dan Vali Tapsız'a hoş geldin ziyareti

Keyik; "Burdur için hep yanınızda olacağız" Vali Tapsız; "İş adamlarının desteği önemli" Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi, Burdur'a yeni atanan Vali Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret ederek, "Hoş geldiniz" dedi. Tanışmanın ardından, 13 Haziran'da Asparta'ya gelecek olan 6 Körfez ülkesi büyükelçisinin Burdur'a da ekonomik ve turistik ziyarette bulunacakları konu üzerinde konuşuldu. İkinci OSB'nin sıkıntılarının giderilmesi gerektiği vurgulandı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Meclis Başkanı, 11 Mayıs 2010 tarihli Bakanlar Kurulu kararıyla Burdur'un 46. Valisi olarak atanan Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret ederek, "Hoş geldiniz" dedi. Oda Başkanı Yusuf Keyik, ziyarete katılan Oda Meclis Başkanı Feyzi Oktay ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Solak, Ömer Faruk Gündüzalp, Alaettin Seçilmiş, Osman Kısaoğlu, Şükrü Ürküt, B. Osman Aslanboğa, ayrı, ayrı tanıştırdı.

Vali Tapsız, Oda heyetinin ziyaretinden memnuniyetini belirttikten sonra; 13 Haziran'da 6 Körfez ülkesi büyükelçisinin Isparta'ya geleceğini, Cumhurbaşkanı Gül'ün Danışmanı Erşat Hürmüzlü'nün nezaret edeceği heyetin, Burdur'a da ekonomik ve turistik ziyarette bulunacaklarını, bu kapsamda bazı firma ve fabrikaların da gezileceğini belirtti. Konu üzerinde, durumu nasıl değerlendirebileceklerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Burdur'un sanayileşme ve markalaşma sorunu üzerinde konuşuldu.

Başkan Keyik, şu an Burdur'da yatırım talebinde bulunan yatırımcılara olumlu cevap veremediklerini, birinci OSB'de yer kalmadığını, İkinci OSB'nin ise; parasal sıkıntılar nedeniyle istimlak noktasında beklediğini ifade etti. Vali Süleyman Tapsız, İkinci OSB'nin sıkıntılarının giderilmesi konusunda, en kısa zamanda konunun birlikte ele alınması gerekeceğini belirtti.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.