Skip to main content

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’tan BUTSO Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Nail Olpak, geçtiğimiz gün Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Olpak’ın Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’le yaptığı ziyarette, MÜSİAD Burdur Şubesi yönetimi, BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay, İşadamı Ercan Akın da yer aldı.


Antalya ve Bucak üzerinden Yönetimi ile birlikte BUTSO’ya gelen Nail Olpak’ı, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları Yusuf Keyik ve Feyzi Oktay karşıladılar. Ziyareti sebebiyle MÜSİAD Başkanı Olpak’a Burdur ekonomisi ve sorunları hakkında genel bilgiler veren Başkan Keyik; ziyaret için teşekkür ve memnuniyetlerini ifade etti. Memleketi olan Burdur’u unutmadığını ve Burdur için yapılabilecek her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade eden Nail OLPAK, yaptığı açıklamada, “Hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bir ve bütün, bölgesinde ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıktıklarını” söyledi.

İş adamlarıyla yapılan sohbetlerin ardından, BUTSO Başkanları Feyzi Oktay ve Yusuf Keyik tarafından ziyaretin anısına hediyeler verildi.




Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.