Skip to main content

Milletvekili Petek’ten BUTSO Ziyareti

Burdur Milletvekili Reşat Petek, geçtiğimiz gün Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı ve bazı partililerle yapılan ziyarette; BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Daldal ve Hüseyin Yardım da yer aldı.



BUTSO Başkanı Keyik’ten, Burdur ekonomisinin sorunlarını dinleyen Milletvekili Petek, Bakanlar Kurulu’nda son şekli verilmekte olan ‘Yeni Yatırım Teşvik Kararlarının’ Ülke çapında olduğu gibi, Burdur ekonomisine de canlılık getireceğini düşündüğünü ifade etti. Son günlerdeki gelişmelere değinen Petek; “Bir yandan Devletimizin terörle mücadelesi sürerken, bir yandan da Hükümetimiz, komşularla barış tesis etme politikaları geliştirmektedir” şeklinde değerlendirdi. Petek ayrıca, özellikle sosyal medyada yer alan olumsuzluklara da değinerek, bunlara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Milletvekili Reşat Petek’e, ziyareti için memnuniyetini belirterek teşekkür eden Başkan Yusuf Keyik; yeni ekonomik kararların, terörün ortadan kaldırılması, iç ve dış huzurun geliştirilmesi ile birlikte durgunlaşan yatırım ve ekonomimize hareket getireceğini düşündükleri şeklinde görüşlerini ifade etti.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.