Skip to main content

MHP’li Vekilden, Mazbatasını Almadan BUTSO’ya Ziyaret

MHP'den seçilen yeni Burdur Milletvekili Alpaslan Dursun, henüz mazbatasını almadan BUTSO'ya bir nezaket, iyi niyet ve teşekkür ziyaretinde bulundu.
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’in makamında, İl Başkanı ile gerçekleştirdiği ziyarette Milletvekili Dursun, "Görev süremiz içinde, halkımızla ve tüm STK temsilcileriyle ve Oda'mızla daima istişare içinde çalışacak ve Burdur'un sorunlarını birlikte çözme gayreti içinde olacağız" dedi. MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı da, ”16 yıl aradan sonra alınan MHP Milletvekilliği için halkımıza ve Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ettiklerini” belirtti. BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Partilerin genel merkez ve başkanlarının başaramadığını, Oda olarak üç parti adaylarını bir araya getirmeyi başardıklarını hatırlatarak; bunun “Burdur halkının demokratik olgunluğu” olduğunu vurguladı. Ziyarette; BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay, Başkan yardımcıları İbrahim Solak ve Ömer Çeliker ile Üyeler Ömer Faruk Gündüzalp, Hasan Ali Daldal ve Mahmut Tekin bulundular.



MHP'den 7 Haziran’da seçilen yeni Burdur Milletvekili Alpaslan Dursun, henüz mazbatasını almadan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO)’na, İl Başkanı İbrahim Sakızcı ile birlikte iyi niyet ve vekillik hizmet politikalarını anlatan bir ziyaretde bulundu. Dursun, "Görev süremiz içinde, halkımızla ve tüm STK temsilcileriyle ve Oda'mızla daima istişare içinde olacak ve Burdur'un sorunlarını birlikte çözme gayreti içinde olacağız. Sonuçlarının hayırlı olacağını düşünüyoruz." dedi.

Burdur’da 7 Haziran seçimlerinin seviyeli ve demokratik bir şekilde yapıldığını ve bundan dolayı mutlu olduklarını belirten MHP Milletvekili Alparsan Dursun; “Burdur’daki seçim sonucu, Türkiye genelindeki durumu yansıttı. Hiçbir parti, tek başına Hükümet kuracak çoğunluğu alamadı. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, yeni hükümet kurulmasına ilişkin belirsizliğin bir an önce giderilmesi taraftarıyız. Yapılacak “Milletvekili Yemini”nden sonra, kısa sürede bir hükümetin oluşacağı kanaatindeyim” dedi.

Burdur Milletvekili Dursun sözlerine şöyle devam etti: “Artık bundan sonra biz, Meclis’te Burdur için ne yapabilirizi düşüneceğiz. Tabii ki hep beraber ve istişarelerle düşüneceğiz. Sorunların çözüm noktasında; ‘Ben yaptım oldu’dan ziyade, sizler ve tüm STK’larla birlikte hareket etmenin faydalı olacağı kanaatindeyim. Çünkü 12.5 yıllık bir tek başına iktidar döneminde, maalesef çoğu kesime söz hakkı tanınmadı. Dolayısıyla, bu tek başına iktidarın yıkılmasının, Türkiye’nin önünü açacağı, oluşturulan kutuplaşmanın en azından azalacağını ümit ediyorum. ”

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.