Skip to main content

MHP Burdur Yönetiminden Keyik'e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Yönetimi, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik'i makamında ziyaret ederek, bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik'i, geçtiğimiz gün makamında ziyaret eden İl Başkanı İbrahim Sakızcı Başkanlığındaki MHP heyeti, üçüncü defa BUTSO Yönetimine seçilmeleri sebebiyle, Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etmek için ziyaret ettiklerini belirtti. İl Başkanı Sakızcı, "Ülke ve Burdur'un sorunlarının büyük olduğunu, dolayısıyla da bu ziyaret vesilesiyle karşılıklı fikirlerimizi ifade ederek, görüş alışverişinde bulunduk" dedi.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, MHP Merkez İlçe Başkanı Atilla Yeşilgöz ve beraberinde Genel Sekreter Halil İbrahim Güler ve Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere, kendisini ziyaretleri ve başarı dilekleri için teşekkür etti. Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Daldal'ın da bulunduğu ziyarette, Başkan Keyik; Ülke ve Burdur'un sorunlarının içinden çıkılmaz sorunlar olmadığını, resmi sivil ve siyasi çevrelerle, demokratik saygı ve diyalog içinde üstesinden gelinebileceğini ifade etti.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
28.06.2013

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.