Skip to main content

Mesleki Eğitimde İstihdam Amaçlı Okul-Sektör İşbirliği Projesi Tanıtım Programı

BAKA Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın , Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttükleri “Mesleki Eğitimde İstihdam Amaçlı Okul-Sektör İşbirliği Projesinin Tanıtım Programı Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda yapıldı.

Programda başta engelliler olmak üzere genç işsizlerin iş sahibi olmalarına ve iş alanlarına ulaşımlarını sağlamayı amaçladıkları , proje çerçevesinde mesleki eğitim alan genç işsizlere yönelik girişimcilik, girişimcilik destek programları hakkında genel bilginin verileceği, firmaları ; mesleki eğitim alan öğrencilerle ,genç işsizlerle buluşturacak Staj İş Bul Online Platformu –www.stajisbul.com- üzerinden iş akışı yapılabilecek ve özel sektörün internet ortamından ihtiyaç duyabileceği çalışmaları karşılamaya yönelik alanlarda eğitimler yapılacağı anlatıldı.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.