Skip to main content

Körfez ülkelerinin dikkati bölgemizde

13-15 Haziran'da 6 Körfez ülkesi büyükelçisi Isparta ve Burdur'a gelerek ekonomik ve turistik incelemelerde bulunacaklar. Çok amaçlı olarak gelecek olan heyete Cumhurbaşkanı Gül'ün Danışmanı Erşat Hürmüzlü nezaret edecek. 13-15 Haziran tarihleri arasında Kuveyt, Suudi Arabistan, Bahreyn, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Katar'dan oluşan 6 Körfez ülkesi büyükelçisi Isparta ve Burdur'a gelerek ekonomik ve turistik incelemelerde bulunacaklar. Konuya ilişkin bilgi veren Burdur TSO Yön. Kur. Başkanı Yusuf Keyik şunları söyledi:

Henüz düzlüğe çıkamamış olan ABD ve Batı ekonomilerindeki krizlerin ve son zamanlardaki Türkiye'nin dış politikasındaki etkili yaklaşımların da tesiriyle, Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yönelişleri artmıştır. Asya, Afrika ve Körfez ülkelerinin, ekonomik ve turizm yatırımları şeklindeki ilgisi, ilimiz ve bölgemiz için de geçerlidir. Nitekim, Cumhurbaşkanımızın da destekleriyle altı körfez ülkesinden ilgililer Isparta ve Burdur'a gelecekler. İlimizin turistik merkezlerini ve belli başlı sanayi kuruluşlarımızı gezdirecek, Burdur'un potansiyellerini aktaracağız. Bu durumu bir fırsat olarak görüyor, en iyi şekilde değerlendirmeye hazırlanıyoruz.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.