KEYİK: “FUARCILIK, GELİŞEN EKONOMİLERİN CAN DAMARIDIR”

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası(BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; 28 Nisan-1 Mayıs 2016 tarihlerindeki 2. Teke Yöresi Hayvancılık Tarım ve Süt Teknolojileri Fuarı’nın, Burdur için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Gelişmekte olan ekonomi ve İller için, tanıtım ve fuarcılık, can damarı mesabesindedir” dedi.

Keyik şunları söyledi:
“Üretim potansiyelleri ve ihracat rakamları yüksek olan Burdur için, tanıtım faaliyetleri ve fuarcılık, büyük önem taşımaktadır. ‘Reklam yapmak parayla, yapmamak iflasla biter’ sözü de bu önemi çok güzel ifade etmektedir. Özellikle, gelişmekte olan ekonomi ve İller için tanıtım ve fuarcılık, daha büyük önem taşımaktadır. Hatta, o ilin can damarı mesabesindedir. BUTSO olarak bizler, sektör ve firmaların gelişiminde, fuarların sağladığı çok yönlü faydaların farkındayız, fuarcılığı ve fuarlara katılımı daima destekliyoruz.”