Skip to main content

Keyik; Burdur MAKÜ Yıldızı'nı izlemeli

BUTSO Yönetimi, harcamaları 32 milyonu aşan Batı Akdeniz'in parlayan yıldızı ve Yeni Burdur'un kapısı MAKÜ'yü yerinde gördü.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası(BUTSO) Meclis Başkanı Feyzi Oktay, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve üyeleri, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ)'ne Rektörlükte başlayan kapsamlı bir nezaket ve inceleme gezisi gerçekleştirdi. BUTSO Heyeti olalrak, Rektör Prof. Gökay Yıldız'ı makamında ziyaretin ardından gerçekleştirdikleri MAKÜ Örtülü Kampusu gezisini değerlendiren Oda Başkanı Yusuf Keyik, Örtülü Mevkiinde Mehmet Akif Üniversitesi'nin bir yıldız gibi parladığını, Batı Akdeniz'de hatta Türkiye çapında bir yıldız üniversite olarak parlamakta olduğunu gördüklerini belirterek, "Burdur, Batı Akdeniz'in Parlayan Yıldızı MAKÜ'yü izlemeli" dedi. Ziyarette Oktay ve Keyik'in yanı sıra Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Gür, İbrahim Solak, Ömer Faruk Gündüzalp, Alaettin Seçilmiş, Şükrü Ürküt, Tahsin Eren ve Genel Sekreter Sedat Öz yer aldı.

BUTSO Heyeti, Prof. Rektörlükte Gökay Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Keyik ve heyet, yaptıkları ziyarette, MAKÜ'nün kurucu Rektörü olarak yaptığı çalışmalar için Prof. Gökay Yıldız'a teşekkür etti. Ziyarette, Üniversite'nin gelişim seyri, Örtülü Kampus yapılanması ve üniversiteden Burdur'un gelişmelerinin nasıl görüldüğüne ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Kendisini ziyaretlerinden memnuniyetini ifaden Rektör Yıldız, BUTSO heyetine teşekkür etti.

Üniversite-Sanayici işbirliğinin önemi ve bu işbirliğinin etkili ve ileri seviyelere nasıl taşınması gerektiği konusunda da görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Rektör Prof. Gökay Yıldız, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmalarını takdirle izlediklerini ifade etti. Oda'nın son zamanlarda yaptığı çalışmaları, basın toplantı ve bildirileri, kitap ve dergi yayınları ile Burdur'un sorunlarının iyi tespit edildiğini gördüklerini belirten Yıldız, "Bu çalışmalarınızla aynı zamanda çözüme ilişkin gündem oluşturuyorsunuz. Sizleri tebrik ederim. Üniversite olarak yapılması gereken işlerde yanınızdayız" dedi.

Rektörlükten sonra, Örtülü Kampusu'nda Yapı İşleri ve Teknik Daire Bşk. Ali Nihat Gündüzalp'i ziyaret eden BUTSO Heyeti, Gündüzalp'ten MAKÜ Kampus yerleşkesi, projeler ve inşaatlar hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Kampus alanını ve inşaatı devam eden bölümleri gezen Oda Heyeti, inşaatların süratle tamamlanmakta olduğunu görerek, başarılı çalışmalarından dolayı Yüksek Mühendis Ali Nihat Gündüzalp'e taktir ve teşekkürlerini belirterek, Örtülü'de bir Yıldız Üniversite'nin doğmakta olduğunu ifade ettiler. Heyet ayrıca, Kampus yeri olarak doru bir tespit yapıldığının şimdi daha iyi anlaşılmakta olduğunu, Burdurlular olarak bu çalışma ve gelişmelerden gururlandıklarını söylediler.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.