Skip to main content

Keyik; “Burdur, hedeflerini birlik içinde gerçekleştirir”

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, “Burdur’un ulaşılması gereken ciddi hedefleri vardır. Bunları, birlik ruhuyla gerçekleştirecektir. Bu ruh Bucak’sız, Dirmil’siz, Gölhisar’sız ve tabii ki, Çavdır’sız, Tefennisiz, Karamanlı’sız, Yeşilovasız, Kemer’siz, Ağlasun’suz, Çeltikçi’siz olmaz. Birlik ruhumuz, en büyük sermayemizdir” dedi.  


Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur’a ilk etapta Turizm ve Otelcilik branşında eğitim verecek olan 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandıran protokol imza töreninde, Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nun bulunamayışı dolayısıyla, kamuoyundaki bir yanlış anlaşılmayı açıkladı. Keyik; “Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ve değerli Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nun da bu törende yer alması gerekirken, il dışında olması nedeniyle bulunamadı. Oysa zamanın Borsa Başkanı Baki Varol ile birlikte bu okul kazanımını sağladık. Varol’un yerine, kurumsal devamlılık gereği ve doğal olarak BTB Başkanı Yılmaz Başer protokolde yer almıştır. Hiç kimsenin gösterdiği çabaya karşı vefasızlık yapamayız. Dolayısıyla TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Burdur’un ciddi hedefleri, birlik ruhuyla gerçekleştirecektir. Bu ruh Bucak’sız, Dirmil’siz, Gölhisar’sız ve tabii ki, Çavdır’sız, Tefennisiz, Karamanlı’sız, Yeşilovasız, Kemer’siz, Ağlasun’suz, Çeltikçi’siz olmaz. Birlik ruhumuz, en büyük sermayemizdir” dedi. Başkan Yusuf Keyik’in açıklaması şöyle:

BİRLİK RUHU
“Burdur’un ulaşılması gereken ciddi hedefleri vardır. Bunlar; coğrafi durumdan, yeterli yatırım gelmeyişinden ve göç sorunundan kaynaklanan sorunlardır. Hiçbir zorluk, birlik ruhunu kaybetmekten zor değildir. Dolayısıyla hedeflerimizin en önemlisi, ‘Burdurluluk ruhu’nu, bir aile birliği mesabesinde güçlendirmektir. Burdur, coğrafi açıdan İl merkeziyle belli ölçüde bir uzaklık içindedir. Ancak, Burdur’un resmi ve tüm sivil toplum kesimleri, köklü bir tarih ve Teke Yöresi ortak kültür duygusu ile daima birbirini kucaklamaktadır. Biz Merkezde yer alan Ticaret ve Sanayi Odası kurumumuzla, Burdur Ticaret Borsası ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odamız Başkanı Meçikoğlu ile ilimizin en doğusundaki köyden en batısındaki mezraya kadar tüm Burdur’u kucaklıyor ve herkesin sıkıntısında sorumluluk hissediyoruz.

Bu nedenle; Dirmil, Gölhisar bölgemizin sipsisi, 257 bin kişilik tüm Burdurlunun ruhunu titretirken, Bucak bölgemizin salebi de o denli içimizi ısıtmakta ve kabak kemanemiz de Teke Zortlatmasıyla, bizleri aynı coşkuyla hoplatmaktadır. Bu birlik ruhu ve coşkusunu, İstanbul Feshane’deki tanıtım günlerinde de el ele ve gönül gönüle sergileyeceğiz. Birlik ruhumuz, Burdurlu olarak en büyük sermayemizdir.”

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.