Skip to main content

Kanal32'de, Bu Haftanın Konuğu BUTSO Başkanı Yusuf KEYİK oldu

Başkan Yusuf Keyik, Burdur’un ve Burdur ekonomisinin bilinen ve bilinmeyen bütün sorunlarına ilişkin sorulara, açık yüreklilikle cevap verdi.

Bölgemizin, yayın konsepti ve ilgi alanını genişletmekte olan Televizyonu Kanal 32 Tv, her Cuma saat 22.00’de yayınlamakta olduğu, “Burdur’da Gündem” programları yapmaktadır. Bilal Karasakala’ın hazırlayıp sunduğu Programın, Burdurlu gazeteciler Kürşat Erdem ve Abdurrahman Kızılkaya ile yaptığı, bu haftaki söyleşinin konuğu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK oldu.



Çekimleri Burdur’da yapılan Program, Kanal32'de Cuma günü (9 Mayıs) saat 22:00'de izleyicilerle buluşacak. Bu programda, gazeteci konukların sorularına açık yüreklilikle cevap veren BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; “Burdur ekonomisinin temel yapısı, MAKÜ-Şehir bütünleşmesi, Burdur’un vizyonel gelişiminde Belediye-Oda işbirliği, Burdur’un öncelikli ortak hedefler etrafında ve birlik-bütünlük için kenetlenmesi, bölgesel düşünebilme ve geleceğe yönelik öngörülerle stratejik planlar yapabilmesi” gibi çok önemli konularda, açıklamalar yaptı.

Programı izlemek için : Uydu alıcılarınızı,Türksat 3A, frekans; 11509, sembol oranı 30000, polarizasyon H( yatay), Fec 3/4’e olarak ayarlamanız yeterli olacaktır.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.