Skip to main content

Kadın ve Genç Girişimciler Başkanlarını Seçti

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Burdur Ticaret Borsası (BTB) ve Bucak TSO temsilcilerinin geçtiğimiz günlerde yaptıkları seçimle oluşturdukları Genç ve Kadın Girişimciler İl İcra Komiteleri, seçimle başkanlarını belirledi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı olarak çalışacak İl İcra Komiteleri 15’er üyeden oluşmakta ve iki yıllığına görev yapmaktadır.

Burdur Kadın Girişimciler İl İcra Komitesi’nin seçimi BUTSO Meclis Salonu’nda, Burdur Genç Girişimciler İl İcra Komitesi’nin seçimi ise; BTB Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.



İki Komite başkanlıkları ve yardımcılıkları seçimi için de tek adayla gidilen oylamada; Burdur Kadın Girişimciler İl İcra Komitesi’nden 12 üye oy kullandı. BUTSO’da yapılan bu seçimde kullanan oyları tamamını alarak, Komite Başkanlığına Suat ACUN ve Başkan yardımcılıklarına da Zuhal EVREN ve Zeliha BÜTÜN seçildiler. Genç Girişimciler İl İcra Komitesi Başkanlık seçimi ise, BTB’da yapıldı. 13 üyenin oy kullandığı Genç Girişimciler oylamasında oyların tamamını alarak, Başkanlığa Bumin OKTAY ve Başkan Yardımcılıklarına Sedat MECİKOĞLU ve İsmail AKSÖZ seçildiler.



Burdur Kadın Girişimciler İl İcra Komitesinde, daimi üye olarak görev yapmak üzere, BUTSO tarafından Hasan Ali DALDAL ve Sedat ÖZ belirlendi. Genç Girişimciler İl İcra Komitesi’nde daimi üye olarak görev yapmak üzere ise; Halil GÖKER ve Cengiz GÜRCAN, BTB tarafından belirlendi.

Her iki kurul başkanlık ve yardımcılıklarına seçilen İl İcra Komitesi üyelerine “Hayırlı olsun” dileklerini belirten BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, “Bu kurullara seçilen arkadaşlar, İlimiz ekonomisinin gelişiminde dinamik bir yapı olarak görev yapacaktır. Burdur iş hayatının genç insanlarıdır. Kendi aralarında, Burdur ekonomisinin gelişimi adına ihtiyaç duyacakları her zaman toplanacak olan bu kurullar, Odamızın ve Borsamızın bütün imkanlarını kullanabileceklerdir. TOBB Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin alacağı kararları, ilimiz sathında kullanacak bu seçilmiş komitelerin, İlimizin büyük ihtiyacı olan girişimcilik ruhunu ve faaliyetlerini geliştirecek başarılı çalışmalar yapacaklarına inanıyorum” dedi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.