Skip to main content

İzmir 22.Uluslar Arası Mermer Fuarı Başarılı Geçti.

Mermerin merkezi Burdur, İzmir 22.Mermer Fuarında, tüm firmalarıyla stant açarak tam kadro yer aldı. Firma temsilcileri, Fuarın tanıtım ve bağlantılar açısından verimli geçtiğini belirtti.


Geçtiğimiz Çarşamba günü açılan Mermer Fuarı’nı, Burdur Valisi Hasan Kürklü, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve Bşk.Yrd. Ömer Çeliker, Bucak TSO Başkanı Hasan Yalıçın Meçikoğlu, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ile Burdurlu Mermer firmalarını ziyaret etti. Ziyarette, Rektör yardımcısı ve danışmanları Hüseyin Dalgar, Ömer Tekşen ve Mustafa Kılınç, BAKA Destek Ofisi Md. Mehmet Candan da yer aldılar.

İzmir 22. Uluslararası Mermercilik Fuarını, “Burdur’un başarılı mermercilik düzeyi, göze çarpmaktadır” diyerek değerlendiren Burdur Valisi Kürklü, “Özellikle Burdur Beji mermeriyle dünyaca ün kazanan Burdur Mermerciliğinin geldiği güzel gelişmeyi, İzmir 22. Uluslararası Mermercilik Fuarında izleme fırsatı bulduk. Hemen de tüm mermercilerimiz Fuarda stant açarak yer almış. Şahsi gözlemlerim ve görüştüğüm mermercilerimiz, ilginin güzel olduğunu ve memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Mermerciliğin gelişimindeki Fuarların önemi, mermercilerimiz tarafından anlaşılmış görünmektedir. Tabii ki bunun getirilerini de elde etmektedirler. Mermercilerimizi kutluyor, daha çok kazançlar ve başarılar diliyorum” dedi.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik de, geçtiğimiz hafta Filistin-Cenin Şehrinde yapılacak TOBB-BİS OSB çalışması için gittiği Filistin’den dönerek, ayağının tozuyla, Burdur Valisi Hasan Kürklü ile Fuar ziyaretinde bulundu. Fuar izlenimlerini değerlendiren Keyik; “Burdur’un tüm mermercilerinin, dünyaca ünlü ve yüksek ilgi duyulan bu İzmir Uluslar Arası Mermer Fuarında yer aldığını, dolayısıyla sektörle gurur duyduklarını ve tüm sektör mensuplarına, fuarın verimli geçmesi dileklerini ilettiklerini” belirtti.

İlgili Fotoğraflar:


Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.