Skip to main content

İzmir 21. MARBLE 2015’e Burdur Beji damgasını vurdu

Burdur Protokolünün tam kadro ziyaret ettiği Fuar İzmir’in Mermer Fuarı, firma ve ziyaretçi bakımından yüksek katılımla gerçekleşti. Toplam alanı 119 bin m2 üzerinde düzenlenen 21. MARBLE 2015’e bu yıl, 27 Ülkeden 373’ü yabancı 1562 firma katıldı. BUTSO Yönetiminden Yusuf Keyik, Ömer Çeliker, H.Ali Daldal, Hüseyin Yardım, Aykut Acun, Ali Gür, Burdur Valisi Hasan Kürklü ile birlikte İzmir Mermer Fuarı’nı ziyaret etti.
“Burdur Firmalarının, Ulusal ve Uluslar arası Fuarlara, yüksek katılımla ilgi gösterdiğini ve bunun iyi bir gelişme olduğunu” vurgulayan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 25-28 Mart tarihlerinde görkemli bir açılışla gerçekleşen 21. MARBLE 2015’e katıldıklarını ve Burdur protokolü ile birlikte, tam kadro yer alan Burdur Mermercileri başta olmak üzere tüm stantları ziyaret ettiklerini belirtti. Keyik, Oda Yönetimi ve Üyeleri ile yaptıkları ziyaretin, faydalı geçtiğini söyleyerek, “Ziyaretler, Burdurlu Mermer ve mermer makineleri sektörü firmalarımıza büyük moral destek sağladı. Biz Oda olarak, yurtiçi ve yurtdışı fuarlarda yer alan Burdurlu firmalarımıza daima ziyaret programları düzenlemekteyiz. Önemine inanarak yaptığımız ve sürdüreceğimiz bu ziyaretlerin, İzmir Fuarındaki katılım artışında da rol oynadığını düşünüyor ve bunu memnuniyetle görüyoruz” dedi.

BUTSO Başkanı Keyik açıklamasına şöyle devam etti: “Ege İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği akşam toplantısında, Burdur ve Bölgemizdeki mermercilik ve sorunlarına ilişkin konuşmalar yaptık. Bizim sektöre destek ziyaretimizde bize ev sahipliği yapan EİB Başkan ve Yönetimine ve Çeliker Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Çelik’e teşekkür ediyorum.”

BURDURLU FİRMALAR
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli şekilde gerçekleştirilen Fuar İzmir’in, ilk fuarı olan Uluslar arası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 21. MARBLE 2015’de, “Burdur Beji” markası damgasını vurdu. Fuara katılan ve Burdur’u da Burdur Beji ile markalaştıran Burdurlu katılımcı firmalar Aytaş Akın Mermer, Varollar Mermer, Çiçek Mersan, Gür Mermer, Portsan Mermer, Babacanlar Mermer, Ekinciler Mermer, Eymen Mermer, İltaş Mermer, Mutlu Makine, Burdur Maden ve Mermerciler Derneği şeklinde yer aldı.


İlgili Fotoğraflar:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.