İstihdam Seferberliği 2019 Basın Toplantısı

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen “İstihdam Seferberliği 2019” faaliyeti hakkında basın toplantısı yaptı. Toplantıda Meclis Başkanımız Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin Yardım, Hasan Ali Daldal, Hakan Yoran ve Ozan Kısaoğlu'da yer aldı.

Başkanımız Yusuf Keyik "Burası Türkiye Burada İş Var" sloganıyla başlatılan seferberliğe destek olduklarını kaydederek; "Burdur İş dünyası olarak ülkemizin, İstihdam Seferberliği 2019 hedeflerine katkı sağlamak için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.