Isparta Heyeti, Yönetim Kurulumuza iadeyi ziyarette bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan ve Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı Mustafa Küçükyaman Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Meclis Başkanımız Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Hüseyin Yardım, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hasan Ali Daldal ve Hakan Yoran da hazır bulundular. Burdur ve Isparta'nın ekonomik ve kültürel konularında istişarelerin yapıldığı ziyaret hakkında Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ve beraberindekilere iadeyi ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.