Skip to main content

İşadamı, BUTSO Yön.Kur.Bşk.Yrd. İbrahim Solak, Bucak'ta iftar verdi

Burdur'un tanınmış işadamlarından, BUTSO Yön.Kur.Bşk.Yrd. İbrahim Solak, geçtiğimiz akşam, Bucak'ta protokol ve gıda sektörüne iftar verdi.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Solak; Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Burdur ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odalırı Başkanları Yusuf Keyik ve Hasan Yalçın Meçikoğlu'nun da katılımlarıyla, Bucak'ta gıda sektörüyle iştigal eden tüm firmalara eş ve çocuklarıyla birlikte geniş katılımlı iftar yemeği verdi. Burdur ve Antalya illerinde iş yapan, bölgenin tanınmış gıda ticaret sektörü temsilcilerinden ve BUTSO Yön.Kur.Bşk.Yardımcısı İbrahim Solak, geçtiğimiz akşam, verdiği iftara, Bucak protokolü ve işadamlarının da katılımlarıyla gösterilen geniş ilgi için memnuniyetini belirterek, şunları söyledi:

"Her yıl, geleneksel olarak tertiplemekte olduğumuz, iftar yemeğini, bu yıl Bucak İlçemizde, düzenledik. Kaymakamımız Osman Hacıbektaşoğlu ve Bucak Belediye Başkanımız Ramazan Ayaz da katılımlarıyla onurlandırdılar; kendilerine teşekkür ediyorum. Davetlilerimizin ilgisinden büyük memnuniyet duydum; hepsine ayrı, ayrı teşekkür ederim."

Bucak İlçemizin tanınmış ve nezih bir restorantında verilen iftarın ardından verilen çaylar yudumlanırken yapılan tatlı sohbetlerde; restorantın yemek ve özellikle servisinden duyulan memnuniyet konuşuldu. Sanayi gelişiminde ve ekonomik kalkınma konusunda da bu restorant hizmetlerinin önemli rolü olduğu davetliler tarafından ifade edildi.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
13.8.2011

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.