Skip to main content

İGEME İhracat Günlüğü yayına başladı

"Günlükler" (bloglar) güncelden eskiye doğru sıralanmış yazı ve yorumların yayınlandığı, daha az resmi dil kullanılan çift yönlü etkileşime imkan veren web tabanlı yayınları ifade etmektedir. İGEME İhracat Günlüğü http://blog.igeme.gov.tr/ adresi üzerinden 20 Nisan 2010 günü yayınına başlamıştır. Günlük üzerinde ihracatçı firmalarımızı ve yurtdışındaki işadamalarımızı bilgilendirmek amacıyla, Ticaret Müşavirliklerimiz ve İGEME tarafından hazırlanan, ihracatla ilgili güncel gelişmeler, güncel pazar bilgileri ve fırsatlar ile haberler başta olmak üzere, firmalarımızın ihtiyaçlarına hızlı ve etkin bir şekilde cevap verecek konular yer alacaktır. Günlük üzerindeki RSS sistemine abone olan firmalarımız, yeni giriş yapılan bilgileri anlık olarak takip edebileceklerdir.

İhracat Günlüğümüz üzerinde;

 Ticaret Müşarvirliklerimizden yazılar,
 Dış Ticaret Mevzuatına ilişkin güncel duyurular,
 Ülke masaları bölümüne yeni veri girişleri veya yeni açılan başlıkların Günlük üzerinden duyurulması, ilgili alana link yönlendirmesi yapılması,
 Web sitemizde yer verilmeyen, güncel gelişmelerin ve bilgilerin hedef kitleye ulaştırılması,
 Eğitim programları sonrası yorumlar, info-standlardan edinilen izlenimler ve bilgilerin paylaşılması,
 Katılım sağlanan, toplantılarda elde edilen bilgilerin paylaşılması,
 Belirli aralıklarla hizmetlerin tanıtımı ile hatırlatmalarının yapılması ve ziyaretçilerin kullanıma davet edilmesi,
 İhracatçı firmalarımız yazılara bırakacakları yorumlarla;
- Daha detaylı bilgi almak istedikleri konuları,
- Günlük üzerinden duyurulan, hizmetlerimize ilşkin görüş ve önerilerini (geri bildirim),
- Kendi tecrübelerini paylaşabileceklerdir.
 Merkezimiz de bu yöntemle hedef kitlesinden sürekli geri bildirim alma şansına sahip olarak, ihracatçı firmalarımızın kullanımına sunduğu araç ve hizmetler ile ürettiği bilgiyi firmalarımızın ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirebilecektir.
 Günlük üzerinde haftalık veya aylık olarak mini anketler yayınlanacaktır. Anket sonuçları, Günlük'de paylaşılacaktır.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.