Skip to main content

H. Tolunay MYO'dan BUTSO'ya ziyaret

Burdur Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Selahattin Kanten ve Öğr. Gör. Kahraman Köktürk Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik'i makamında ziyaret etti. Ziyaretin, "Teke Yöresinde Turizm Ziyaretleri" kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi.

Bucak Hikmet Tolunay MYO yönetim ve öğretim üyeleri, geçtiğimiz hafta "Teke Yöresinde Turizm" konulu olarak değişik kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundular. Bu kapsamda, Burdur Bucak Hikmet Tolunay MYO Müdürü Selahattin Kanten ve Öğr. gör. Kahraman Köktürk, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik'i makamında ziyaret etti.

MYO Müdürü Kanten ve Öğr. gör. Köktürk, BUTSO Yön. Kur. Bşk. Keyik'le de "Teke Yöresinde Turizm" kapsamında yaptıkları ziyaretlere ilişkin bilgi verdiklerini ve bu kapsamda görüş alışverişinde bulunduklarını belirtilerek şunları söylediler: "Değişik kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Burdur, Teke Yöresinin başkenti olarak bilinmektedir. Dolayısıyla, bu kapsamda Burdur'un turizm potansiyelini araştırıyoruz. Bu amaçla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz."

M.akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Selahatin Kanten, "Okul olarak Burdur ilinin turizm değerini anlatabilmek amacıyla BAKA projesi geliştirmiştik. Ekibimizde yer alan Kahraman Hocamla beraber Burdur'u ve turistik değerlerini anlatacağız. Bu amaçla bize desteğini esirgemeyeceğini düşündüğümüz Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızı ziyarette bulunduk" dedi.

Aynı zamanda Teke Yöresi Eğitim Kültür Derneği Başkanı olan Kahraman Köktürk, derneğe ilişkin de bilgiler verdi: "Derneğimiz geçmişte Teke Beyliği'nin kurulduğu ve hakimiyeti altında olan Antalya Isparta Burdur üçgenini kapsayan bir dernek. Amacımız bu üç ilin birlikteliğini sağlayabilmektir. Teke Yöresinin başkenti olarak da Burdur geçmektedir. Başkanım ile beraber Burdur'un turizm potansiyelini ve nasıl bu potansiyeli etkili hale getirebiliriz amacıyla ziyarette bulunduk" dedi.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; "Oda olarak Burdur ile ilgili yapılan her çalışmaya destek oluruz. Oda olarak Burdur için bizler de BAKA'ya projeler hazırlamıştık. Bucak Hikmet Tolunay MYO'nun da turizm üzerine proje hazırlaması bizleri çok mutlu etmiştir" dedi.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
21.02.2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.