Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Genel Müdürlüğü'nden BUTSO Ziyareti

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Genel Müdürlüğü'nden Mehmet Güzelgün, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik'i makamında ziyaret etti.

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar ve diğer Bakanlık görevlileriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette, Burdur ekonomisi ve ticaretine ilişkin genel sıkıntılar görüşüldü.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Genel Müdürü Mehmet Güzelgün, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüklerinin ikiye bölünmesi ile yeni kurulun Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüklerinin durumunu, illerin genel sıkıntılarını, tüm Türkiye çapında yerinde görerek incelediklerini belirtti. Güzelgün, İl Müdürlükleri ile Odaları da ziyaret ederek, Türkiye'nin artan iç ve dış ticaretinde gümrük sorunlarının en aza indirilmesine yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. BUTSO Başkını Keyik ise; Burdur ekonomisinin genel yapısını, artan dış ticareti ile doğan gümrük ve rekabet sorunlarını anlattı.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı