Skip to main content

Girişimcilik Kursu Tamamlandı, Kadın Girişimciler Sertifikalarını Aldı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Kadın Girişimciler Kurulu’nun yürüttüğü ve İş-Kur tarafından düzenlenen, KOSGEB’in Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.


MAKÜ Sanayi İşbirliği Girişimcilik Merkezi adına Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Öğretim Üyesi ve Çavdır Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş tarafından verilmiş olan kurs, 10-18 Ağustos 2015 tarihlerinde ve BUTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Kursiyerler, samimi bir ortamda, 9 günlük ve 70 saatlik başarılı bir eğitimin sonunda, Girişimcilik Kursu’nu tamamlayan 25 kursiyer sertifikalarını aldı. Kursiyerler sertifikalarını, BUTSO Meclis Salonunda gerçekleştirilen törende, BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, İş Kur Müdürü İsmail Deveci, KOSGEB Müdürü Hamza Alper Doğru, Burdur Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Suat Acun ve MAKÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş’ın elinden aldı.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Oda’nın bu benzeri eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiğini belirterek; “Burdur’un özellikle eğitimli, ufku açık girişimcilere ihtiyacı vardır. Başarılı bir eğitim veren Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş’a, kursun düzenlenmesinde emeği geçen Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Suat Acun’a, KOSGEP ve İş Kur Müdürleri Hamza Alper Doğru ve İsmail Deveci’ye teşekkür ediyorum. Sertifikaların alan kursiyerlere de başarılar diliyor ve her zaman kendilerine destek olacağımızı ifade ediyorum” dedi.

Kurslar hakkında bilgi veren KOSGEB Müdürü Hamza Alper Doğru ise; bugüne kadar yaklaşık 1500 kişiye kurs verildiğini, bunlardan 200 sertifikalı kursiyerin, 30 bin lira karşılıksız destek ve 70 bin liraya kadar kredi gibi KOSGEB desteklerinden faydalanarak işyeri açtıklarını ve halen faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti

İlgili Fotoğraflar:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.