BUTSO geleneksel gıda yardımını bu yıl da sürdürdü

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), her Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine dağıttığı gıda yardımlarını bu yıl da sürdürdü. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın, geleneksel hale getirdiği gıda yardımları hakkında bilgi veren Oda Başkanı Yusuf Keyik;

“Milletimizin ‘Yardımseverlik’ hasleti, Mübarek Ramazan ayında zirveye ulaşmaktadır. İlimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak biz de her yıl olduğu gibi, bu yıl da geleneksel hale getirdiğimiz ve içerisinde şeker, çay, yağ, zeytin, pirinç, salça, kuru fasulye, makarna gibi temel gıda çeşitleri olan toplam 750 adet olarak hazırladığımız gıda paketlerini, muhtaçlara ulaştırdık. Dağıtımı, Oda Meclis Üyelerimiz, mahalle muhtarları, vakıf ve dernekler vasıtasıyla gerçekleştirdik” dedi.

İlgili Fotoğraflar