Genel Müdür Hemşehrimiz Ramazan Ersoy’dan BUTSO Ziyareti

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Genel Müdürü ve Gölhisarlı hemşehrimiz Ramazan Ersoy, Gümrük ve Ticaret İl Müdiresi Sacide Çağlar ile birlikte Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO)’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Yusuf Keyik’in makamında gerçekleşen ziyarette BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Daldal ve Aykut Acun yer aldılar.

Ziyaret vesilesiyle, BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, İlimizin Gümrük ve ticaret sorunlarının yanında, maddi sıkıntılar içinde olan 2. OSB çalışmalarına destek konusunu anlattı. Keyik, ziyaret görüşmesinde, ”Şu an Burdur’un yatırım almasının en acil sorunu, 2. OSB’nin süratle bitirilmesidir. Bunun için siz hemşerimizden de devlet desteği için yardım bekliyoruz” dedi.

Ayrıca ilimizin ekonomik ve tanıtım konularına değinilen sohbet sonunda, Genel Müdür Ramazan Ersoy’a ziyaret anısına bir anmalık hediye edildi.