Skip to main content

Fotoiz.com Fotoğraf Grubu Burdur'da!

Fotoğraflarla Burdur'un tanıtımı için, Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteği ile Fotoiz Topluluğu, iki günlük Burdur çalışması yapacak.

6 Temmuz Cuma günü Burdur'a gelecek olan fotoğraf sanatçılarının çekeceği fotoğraflar, "Burdur Albümü" olarak da basılacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Bşk.Yrd. Ali Gür şu bilgileri verdi:
"Türkiye'nin en büyük fotoğraf topluluğu Fotoiz.Com üyeleri 6-7 Temmuz'da Batı Anadolu'nun en eski yerleşim bölgesi, Göller Yöresi Burdur'da olacak. İstanbul, İzmir, Adana, Ankara, Mersin, Antalya, Denizli, Eskişehir ve Isparta illerinden gelecek olan yaklaşık 45 fotoğraf sanatçısı iki gün boyunca bölgenin tarihi ve doğal bölgelerinde fotoğraf çekecek. Burdur Gölü, İnsuyu Mağarası, Salda Gölü, Salda Kayak Merkezi, Sagalassos Antik Kenti, Kremna Antik Kenti, Yarışlı Gölü, Hacılar Höyüğü hedeflenen gezi bölgesi içinde olacak.

Fotoiz.Com üyeleri fotoğrafı bir hobi olarak ele alan amatör ruhlu sanatçılardan oluşuyor. Üyeler içinde, doktor, öğretmen, mühendis gibi çok farklı alanlarda meslek sahipleri bulunuyor. Fotoiz.Com 20 bine yakın üyesi ile Türkiye'nin önde gelen fotoğraf paylaşım sitelerinden biri. Fotoiz.Com, ülkemizin değişik bölgelerine düzenlediği fotoğraf gezileri ile adını öne çıkarıyor. Gezilen bölgelerdeki yerel yönetimlerle işbirliği gerçekleştiren Fotoiz.Com'un amacı, gezilen bölgelerin tanıtımına katkı sağlamak.

Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteği ile Burdur'a gelecek olan fotoğraf sanatçılarının çekeceği fotoğraflar "Burdur Albümü" olarak da basılacak. Burdur ilimizin gizli kalmış muhteşem güzelliklerini Türk ve dünya kamuoyuna sunacak olan bu kitap, Burdur ilinin tanıtımında önemli bir katkı sağlayacak. Burdur kitabı 128 sayfadan oluşacak. Kitapta yer alan fotoğrafların tanıtım bilgileri Türkçe ve İngilizce olarak fotoğraf altında yer alacak."

NOT: BUTSO Basın Danışmanlığı
4 Temmuz 2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.